Umeå

Kommunalrådet Holmlund slår till igen

Jan Hägglund
Publicerad i
#38
Lästid 1 min

Lennart Holmlund har slagit till igen. Två gånger. Först mot Arbetarpartiet. Vårt ”brott” var att vi överklagade beslutet att placera IKEA på Teg. Detta innebär ytterligare försämringar av miljön i centrala Umeå där utsläppen av trafiken redan bryter mot alla miljölagar och innebär stora hälsorisker. Detta bortförklarar Holmlund med att vi (Arbetarpartiet) vill göra ”väpnad revolution” och har förberett detta sedan 1900-talets början i Ryssland…

Men vi var inte det enda målet för Holmlund. Han retade sig också på en journalist från Västerbottens Folkblad. Väldigt mycket. Hennes ”brott” var att hon ställde frågor om hemtjänstens bristande resurser, frågor som Holmlund ogillade. Han bad därför journalisten att ”hålla käften”…

Dessa angrepp på Arbetarpartiet och Folkbladets journalist skedde samma dag. Vi har alla dåliga dagar. Men Holmlund har fler dåliga dagar än de flesta. Torsdagen den 28/6 var dock en dålig dag även med ”holmlundska” mått mätt. En journalist frågade undertecknad om jag skulle anmäla Holmlund för hans personangrepp. Jag svarade Nej på den frågan. Man ska som bekant inte sparka på en som redan ligger. Istället utmanade jag Holmlund på fingerkrok. Läs den spännande fortsättningen i nästa nummer av denna tidning!

Jan Hägglund

Ansvarig utgivare

Lämna en kommentar