Kultur

World War Z – sommarens stora biobesvikelse

Kade Andersson
Publicerad i
#56
Lästid 1 min

Efter att ha läst boken med samma namn såg jag fram emot en film om zombies och skräcken inför dem, om människans försök till överlevnad i en absurd och extrem tid, och givetvis också: en hel del tarmkalas.

Lurad kände jag mig därför när eftertexterna började rulla och jag insåg att jag hade sett en film om Brad Pitt. Visst, det fanns zombies i World War Z, till och med i stora horder. Men ändå, jag hade sett en film om actionhjälten Brad Pitt.

Är du sugen på zombiefilm, som faktiskt handlar om zombies, rekommenderar jag dig att se Warm Bodies istället. Den innehåller allt: skräck, humor, spänning, romantik (zombies har också känslor) och givetvis också – en hel del tarmkalas.

Lämna en kommentar