Kultur

Lakeview Cabin – idyll som blir en mardröm

Anton Hultdin
Publicerad i
#59
Lästid 1 min

DATORSPEL Det är mitt i semestern, som du spenderar i din stuga vid sjön. Inga bekymmer. Allt är lugnt och fridfullt. Du fördriver tiden med vad du känner för. Kanske dags att klippa gräset? Eller ta en tupplur, besöka utedasset, spana runt lite med kikaren, försöka fånga en hjort, eller kanske ta sig en bastu? Men det gäller att vara försiktig. Det kan bli för mycket öl, och då kan du råka trampa i björnsaxen.

Sedan händer det märkliga saker. Ser du i syne? Det lär du snart märka…

Lakeview Cabin är ett stämningsfullt webbaserat pusselspel där du styr runt spelfiguren och utför olika handlingar. Det utspelas på en begränsad yta, men du kan interagera med det mesta, vilket gör spelet intressant. Frågan är bara hur man klarar sig…

Spelet är utvecklat av Roope Tamminen och finns på
gamejolt.com. OBS! Ej för barn.

Lämna en kommentar