Inrikes

Internationell solidaritet med Arbetarpartiets valrörelse

Publicerad i
#72
Lästid 2 min

Hälsning från Workers’ International Network

Kära kamrater,
Å alla medlemmar i Workers’ International Network:s vägnar skickar jag er våra hälsningar och våra varmaste lyckönskningar i valet till Umeå kommunfullmäktige. Vare sig ni lyckas eller inte med att behålla er närvaro i fullmäktige denna gång kommer er historia av heroiskt kampanjarbete över många år med att bekämpa rasister, de borgerliga partierna, Socialdemokratin och deras allierade, att bestå som ett lysande exempel för oss alla. Vi alla har så mycket att lära från er.

Kamratliga hälsningar,
Roger Silverman

Bidrag till valfonden från sympatisörer runt om i världen

Arbetarpartiets valfond har till största del byggts upp med bidrag från medlemmar och sympatisörer runt om i Sverige. I slutet av valrörelsen fick vi dock stöd från sympatisörer i andra delar av världen. Valfondsbidrag har inkommit från Irland, Sydafrika, Storbritannien, Danmark – och Gaza!

Vi vill rikta ett stort tack till alla som bidragit till vår valfond. Vårt parti har inte Media och Miljonerna (MM) i ryggen, utan är beroende av det stöd vi kan få från människor som sympatiserar med vår politik.

Hälsning från London

Grattis och bra jobbat till alla kamrater. Detta är en anmärkningsvärd prestation.

I solidaritet,
Mick Brooks

En hälsning från Gaza

”Vad jag har insett när jag varit i Sverige är det faktum att det finns människor som kämpar för mänsklighet och rättvisa. Och dessa människor är inte motiverade av religion, politiskt rävspel, pengar eller för att bli kända eller omtyckta. Den enda motivationen de har är deras ärliga tro på mänskligheten, på rättvisa och frihet. Jag är så stolt att säga att jag har mött några av dessa stora och ädla människor. Jag har mött dem på den plats där ni nu är samlade och som kallas: Arbetarpartiets lokal.

Då jag verkligen är ledsen för att inte kunna vara med er fysiskt för att hjälpa till i valkampanjen; denna kamp ni tar för att försäkra att Sverige inte förlorar de goda saker som det alltid varit känt för, vill jag säga att mitt hjärta och mina tankar är med er. Och jag gör allt jag kan härifrån för att hjälpa er i er kamp.”

All kärlek,
Adi Saade, Gaza

Limerick apropå Ume-valet

av Veronica Johansson, Holmsund

’N Lennart i U-me-å
Som prata å skrev i det blå
Byggt båd’ badhus å väv
Mot folket stick i stäv
Å Tamara hon stod på tå

Lämna en kommentar