Slagserien

Slagserien i nummer 92

Publicerad i
#92
Lästid 2 min

Nazistiska badvakter

Fem personer från nazistiska Svenska Motståndsrörelsen besökte badhuset Oasen i Kungälv, som haft problem med att det förekommit sexuella trakasserier. Efter att nazisterna betalat inträde och gått in så tog de på sig gröna tröjor med texten ”Trygghetsvärd” och gick runt i lokalen. Aktionen avslutades en timme senare, strax innan polisen kom till platsen.

SMR – inte direkt en trygghetsrörelse…

Trump bråkar med påven

Påve Franciskus har kritiserat Donald Trump för att inte vara kristen för att han vill bygga en mur mellan USA och Mexiko. Trump var inte sen att svara. I samband med ett kampanjmöte i South Carolina sa han följande:
– Om och när Vatikanen angrips av IS, som alla vet är IS ultimata trofé, kan jag lova att påven önskat och bett att Donald Trump vore president.
Senare förklarade Trump att bråket berodde på att den mexikanska regeringen påverkat påven.
– De har matat påven med negativ information om att jag inte är en trevlig kille. Det är jag!

Trump har tidigare sagt att han gillar påven eftersom påven, liksom Trump, är en ödmjuk man…

Morbida liberaler

Liberala Ungdomsförbundets (LUF) avdelning i Stockholm tog ett antal ovanliga beslut på sitt årsmöte. Bland annat anser de att syskon över 15 år ska tillåtas ha sex med varandra. Men Stockholmsavdelningen inom LUF stannar inte där. De vill dessutom att man ska kunna testamentera bort sin kropp så att andra har rätt att ha sex med den efter att man själv dött.
I övrigt kan nämnas att The Walking Dead precis börjat om.

Det borde vara en TV-serie helt i LUF:arnas smak…

”Vetenskaplig sensation” i Nordkorea

► I början av året gick nordkoreansk statstelevision ut med en rapport om att man genomfört landets första provsprängning av en vätebomb. Detta kan dock inte ses som något annat än en vetenskaplig parentes. Den lilla koreanska diktaturen har nämligen, enligt statsägda tidningen Pyongyang Times, lyckats uppfinna sprit som inte ger baksmälla!
Enligt tidigare rapporter från nordkoreansk statsmedia har diktatorn Kim Jong-Un även har hittat botemedlet för cancer, aids och ebola.

Det är upprörande hur han år efter år förbisetts vid utdelningen av Nobelpriset…

Lämna en kommentar