Slagserien

Slagserien: Hängande på repen

Publicerad i
#93
Lästid 3 min

Chemtrails och dalmasar

► En riksdagsledamot från Dalarna, en miljöpartist känd för sin dragning till konspirationsteorier, har lyckats få Riksdagens utredningstjänst att undersöka om påståendena kring chemtrails är sanna. Teorin kring chemtrails går ut på att världens ledare medvetet släpper ut kemikalier via jetplan för att medborgarna ska bli lättare att styra. Det handlar om innehållet i de vita streck många av oss har sett jetplan lämna efter sig på himlen.
Utredningstjänsten har inte funnit några vetenskapliga bevis för att teorin bakom chemtrails stämmer. Även andra vetenskapliga undersökningar har kommit till samma resultat. Denna samstämmighet är misstänkt. Den lurar inte oss alla som vet att chemtrails existerar. Det är precis som med Illuminati. Vissa påstår att det var en utbrytarorganisation ur Illuminati – Illuminati (r) som uppfann Chemtrails. Men detta förnekas av Illuminati.

Förnekelse inom Illuminati

► Illuminati förnekar allt: sin egen existens, utbrytarorganisationens existens samt att det var utbrytarna som uppfann chemtrails. Förnekelse är typiskt för Illuminati. Och bevisar vad vi alla visste. Att allt är sant.

En miljöpartist

► Den riksdagsledamot som fick Riksdagens utredningstjänst att utreda chemtrails är miljöpartist och heter Jan Lindholm. Detta förnekas också av Illuminati. Vad Miljöpartiet säger är inte känt. Om chemtrails. Detta förnekas också av Illuminati.

Trump = Illuminati?

►Donald Trump sägs vara medlem av Illuminati. Fast detta förnekas av Miljöpartiet. Trump själv säger att Illuminati inte existerar. Fast vi vet att han vet att Illuminati finns. Hur skulle han annars kunna vara medlem där?
Trumps titel i denna organisation är ”stordraken”. Fast detta förnekas av ”lilldraken”, som samtidigt förnekar både sin och Donald Trumps existens. Detta förnekas i sin tur av Donald Trump.

Finns Hillary Clinton?

► Trump säger däremot att chemtrails existerar. Han pekar på sin motståndare Hillary Clinton som ett bevis på detta. Clinton säger att hon visst existerar. Och gärna skulle tacka ja till att få vara med i Illuminatis kvinnoförening.
Men kvinnoföreningen säger att Hillary Clinton inte finns. Detta bekräftas av Bill Clinton. Bill Clinton säger också att Monica Lewinsky inte fanns. I alla fall inte under bordet i Ovala rummet. Hon var nämligen på möte med Illuminatis kvinnoförening den dagen hon inte fanns. Men detta förnekas av Illuminati, som samtidigt understryker att varken dom eller chemtrails finns.

Sanders existens är omtvistad

► Men Bernie Sanders finns. Detta förnekas dock av Donald Trump. Han anser däremot att det finns någon som heter Barbie Sanders. Och att denne är ledare för dalt-ismen. Detta förnekas dock av Illuminati. Som passar på att säga att dom inte finns. Men att dalt-ismen finns.
Detta ska bevisas av att en miljöpartist, som tror på konspirationer, kan få Riksdagens utredningstjänst att utreda chemtrails när den kunde utreda mycket viktigare saker.
Som existensen av Illuminati, och Illuminati (r)…

Lämna en kommentar