Slagserien

Slagserien i nummer 99

Publicerad i
#99
Lästid 2 min

Cirkus Trump, del 1

► Knappt har valresultatet fastställts och The Donald är i blåsväder igen.Fastighetsmagnaten planerar att föra över sitt imperium till sina barn. Samtidigt vill Trump att hans barn ska få den högsta säkerhetsklassificeringen och kunna ta del av hemlighetsstämplat material samt kunna agera som rådgivare till honom.
Fast det är väl klart, inga affärer är som insider-affärer…

Cirkus Trump, del 2

big-red-lollipop

► Tidigare utrikespolitiske rådgivaren Elliot A Cohen, som var verksam under George W Bush, ändrade snabbt rekommendationen till att gå in i Trumps administration från att det var en ”medborgerlig plikt” (men med en underskriven och odaterad uppsägningsblankett i skrivbordslådan) till ”UNDVIK”, efter att ha blivit ombedd att ge tips på personer till de nationella säkerhetsinstitutionerna.
Cohen underströk vikten av att anställa kvalificerade personer på posterna. Stämningen blev snabbt hätsk då Cohen insåg att övergångsorganisationen såg tjänster som ”godisklubbor” som skulle delas ut till de som varit ”duktiga”.
Cohen försökte alltså stjäla godis från bortskämda barn…

Allt är miljöpartisternas fel

► Bakom Stockholms snökaos  döljer sig, föga förvånande, en miljöpartist. Trafikborgarrådet Daniel Helldén (MP) försvarade tidigt beslutet att fokusera på utvalda gång- och cykelbanor före många vägar med att skaderisken var större för fotgängarna än för bilister.
Något som kan stämma ifall alla bilar sitter fast i snön…

snokaos

130 kg diktator

► Den nordkoreanske diktatorn Kim Jong-Un har en förkärlek för jättelika portioner god mat, dyra viner och franska ostar. Jong-Un är 175 cm lång och väger numera hela 130 kg! Ett topphemligt institut med 130 läkare arbetar dygnet runt för att se till att Jong-Un hålls vid liv och vid god hälsa.
Då den nordkoreanska befolkningen är undernärd har läkarna fått spionera på utlänningar för att studera hälsoeffekterna av fetma…

kim-jong-fat

Kim Cen-Sur

► I Kina har Kim Jong-Uns omfångsrika mage blivit föremål för lustigheter på Internet. Det har gått så långt att den nordkoreanska regeringen bad Kina att censurera internetsökningar kring dessa skämt. Sagt och gjort. Den som söker på ”Kim Fatty the Third” i Kina får inte längre fram några resultat.
Helt blockerat är skämtet dock inte. Sökningen ”Kim Fat Fat Fat” ger fortfarande träffar…

 

Lämna en kommentar