Slagserien

Slagserie i nummer 107

Veckans Nyheter
Publicerad i
#107
Lästid 2 min

Trump och nepotism, del 1

> Det är inte ovanligt att personer som fått allt gratis underskattar vilken betydelse detta haft på ens professionella framgångar. I en intervju i tidningen Forbes förklarar Eric Trump sin syn på huruvida pappa Donald påverkat hans egna karriärmöjligheter. Lill-Trump menar att ”nepotism endast är en av livets faktorer”. Enligt Eric fick han och brorsan Don Jr förtroendet att ta över familjeföretaget när pappa blev president på grundval av deras egen kompetens.
Ungefär som när The Donald utsåg svärsonen Jared Kuschner till ”Senior Advisor”. Nepotism är endast en av livets faktorer…

Allvarligt Bah…

Alice Bah Kuhnke.

> Kulturminister Alice Bah Kuhnke har, skrämmande nog, fram tills nu varit ansvarig minister för Sveriges arbete mot ”våldsbejakande extremism”. Men efter att Bah Kuhnke suttit i Svt  Agenda och lovordat arbetet med återvändande IS-krigare i Umeå (där inga sådana finns) och i Göteborg (där arbetet är bristfälligt) blev till slut Kulturdepartementet av med detta uppdrag. På vilka meriter Bah Kuhnke över huvud taget kunde få ansvaret för ett så pass viktigt arbete är fortfarande en gåta.
Hon nådde ju sin inkompetensnivå redan i Disney-klubben…

Trump och nepotism, del 2

> Apropå att hålla saker inom familjen. Samme Eric Trump säger till den brittiska tidningen Telegraph att det var Donald Trumps dotter Ivanka som övertalade pappa att bomba Syrien efter giftgasattacken. Enligt Eric ska Ivanka ha blivit ”förkrossad och förtvivlad” när hon hörde talas om gasattacken den 4 april. Hon ska då ha vänt sig till pappa Donald och bett honom bomba Assad.
Och vilken pappa lyssnar inte till sin dotter…

Julmustexpert som nationell samordnare

> Alice Bah Kuhnke är även ansvarig för tillsättandet av den nya nationella samordnaren mot våldsbejakande extremism, Anna Carlstedt. Carlstedt är tidigare ordförande i svenska Röda Korset och IOGT-NTO (nykterhetsrörelsen). I övrigt har Carlstedt skrivit en doktorsavhandling om Nostradamus profetior samt en bok om julmustens historia.
Ja, kära läsare, det är sant. You can’t make shit like this up…

Pappa Trump levererar

> Vi måste avsluta med att återvända till familjen Trump. Ivanka Trump ber inte bara pappa Donald bomba länder på andra sidan jorden. Hon har även lyckats tjata till sig ett eget kontor – i Vita huset!
Familjen Trump ger ”pappa betalar” en helt ny innebörd…

Lämna en kommentar