Inrikes

NyA startar poddradio

Davis Kaza
Publicerad i
#126-127
Lästid 2 min

Under 2019 kommer vi på Nya Arbetartidningen att börja spela in poddradio (ett slags internetradio). Den allt mer komplicerade politiska situationen i både Sverige, Europa och världen innebär att det är mer krävande att sätta sig in i och förstå vad som händer.

Vi vet att våra läsare uppskattar den höga kvaliteten i våra politiska analyser – trots att dessa ytterst sällan ryms inom ramen för ett Twitter-inlägg på 160 tecken. Faktum är att det är omöjligt att förklara Socialdemokratins tillbakagång eller islamisternas förtryck av vanliga svensson-muslimer i ett kortfattat, glatt och ”snärtigt” inlägg.

Vi vet samtidigt att det är många som inte orkar läsa längre artiklar på en datorskärm eller mobiltelefon. Alla har inte heller längre den läsvanan som detta kräver. Däremot vet vi att många som inte vill läsa en lång artikel gärna skulle ta del av samma innehåll i form av ett samtal i en poddradio.

Vår målsättning är att spela in det första poddradioprogrammet före vår kongress den 15-17 mars 2019. När vi väl kommit igång med poddradion är steget inte långt till att göra webb-tv. Det enda vi behöver göra är att börja filma våra podd-inspelningar! Så när vi känner att vi är ”varma i kläderna” med poddradion kommer det inte att dröja länge innan vi börjar med webb-tv.

Vill du stödja vår satsning på poddradio är du välkommen att skänka oss en 50-lapp, hundring eller ett valfritt bidrag. Det hjälper oss att investera i den inspelningsutrustning vi behöver för att komma igång med poddradion. Du kan swisha till 123 504 71 05 eller sätta in ditt bidrag på Bankgiro 5240-6881.

Davis Kaza

Redaktör

Lämna en kommentar