Partinytt

Torgmöte till försvar av arbetsrätten

Davis Kaza
Publicerad i
#139
Lästid 1 min

Arbetarpartiet har tagit en rad initiativ för att försvara den hotade arbetsrätten – däribland begreppet ”saklig grund” vid uppsägning.

I lördags flyttade vi ut vårt försvar av arbetsrätten till Renmarkstorget i Umeå. Ett tiotal kamrater deltog på olika sätt på vårt torgmöte. Vi hade följande inslag: appeller från talarstolen, ett bord med bl a glögg och tidningsförsäljning samt medlemmar som gick runt med en namninsamling till försvar för arbetsrätten. Trots regn och blåst fick vi många goda diskussioner och ett 50-tal underskrifter. Många visade sin uppskattning. Vårt nästa steg blir att lägga ut namninsamlingen på nätet och sprida den via vår hemsida.

Torgmötet hölls – trots regn och blåst.

Davis Kaza

Redaktör

Lämna en kommentar

×
Du kan läsa artiklar till denna månad. Prenumerera för att få obegränsad tillgång till artiklar, poddradio, bloggar och webb-tv. Redan prenumerant? Tryck på knappen för att logga in.