Slagserien

Corona, Löfven och 5G

Slagserien i nummer 144

Ett par boxningshandskar
Veckans Nyheter
Publicerad i
#144
Lästid 1 min

Stefan Löfvens tal till nationen

▶ Den 22 mars höll statsminister Stefan Löfven ett tal till nationen med anledningen av coronapandemin. Nu har en redigerad version av talet dykt upp på Youtube. Och vi vill givetvis dela med oss av denna till våra läsare.

YouTube player

Om någon undrar så är det en parodi…

Varifrån kom egentligen coronaviruset?

▶ Forskarna letar fortfarande efter källan till det nya coronaviruset. Den teori som just nu framstår som den mest sannolika är att viruset spreds från fladdermöss till människor, eventuellt efter att ha ”mellanlandat” i myrkottar.

”Förstå-sig-på-are”, hemmahörande i internets dunklare hörn, anser sig nu ha funnit svaret på varifrån viruset egentligen kom. Det är de nya antennerna för femte generationens mobiltelefoni, även kallat 5G, som är källan till coronaviruset!

Men detta är uppenbart fel. Alla vet väl att coronan sprids genom chemtrails…

När viruset slår till…

▶ Bilden nedan får oss att tänka på det gamla ordspråket ”när Fan blir gammal blir han religiös”. En bättre version i dessa coronatider vore kanske ”när coronan slår till vänder sig prästen till vetenskapsmannen”. Men ett annat ordspråk kanske passar allra bäst: ”En bild säger mer än tusen ord”:

När coronan kommer blir vetenskapen Gud…

Lämna en kommentar

×
Du kan läsa artiklar till denna månad. Prenumerera för att få obegränsad tillgång till artiklar, poddradio, bloggar och webb-tv. Redan prenumerant? Tryck på knappen för att logga in.