Poddradio

056. Om ett möte med Dr Betty Shabazz – och en oförstående ”kulturprofil”

Foto: © 2001 John Mathew Smith / Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)
Veckans Nyheter
Publicerad i
Lästid 1 min

Jan Hägglund har besökt USA vid sex olika tillfällen mellan åren 1987 och 2004. Den totala tid som han tillbringat i USA är mellan åtta och nio månader. Han har bland annat kört eller åkt från kust-till-kust fem gånger och korsat landet i nord-sydlig riktning tre gånger. Han träffade bl a Dr. Betty Shabazz (som var gift med Malcolm X) år 1990 på Medgar Evers College i Brooklyn, New York. Om detta – och en del annat – handlar veckans podd.

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i andra appar för poddar.

Lämna en kommentar