Slagserien

Golf, sjökor och munskydd

Ett par boxningshandskar
Veckans Nyheter
Publicerad i
#155
Lästid 2 min

Det sjunkande skeppet överges

Tanken var att PGA-mästerskapen i golf 2022 skulle spelas på Donald Trumps golfbana Trump Bedminster i New Jersey. Efter stormningen av Kapitolium har dock styrelsen för PGA meddelat att det inte längre är aktuellt.

Trump har det inte lätt nuförtiden. Först förlorade han presidentvalet, sedan koncepten och nu även golfpolarna.

Fortsättning följer…

Ny källa att rekrytera Trump-supportrar ur?

Nyligen upptäcktes en sjöko, alltså ett stort sälliknande djur, med texten ”TRUMP” inskrapat i algtäcket på ryggen. Djuret sågs i Homosassa floden i Florida. Om den skyldige åker dit kan det dock bli ett kännbart straff. Denna art av sjöko är utrotningshotad och att trakassera en sådan ger böter på 50 000 dollar och upp till ett år i fängelse.

Vi kan endast dra slutsatsen att Trump-supportrarna gett upp om att värva människor och nu hoppas på stöd från vattenlevande varelser…

YouTube player

Sent ska syndaren vakna

Den flitige läsaren minns att vi gjorde oss lustiga över Karin Tegmark Wisell, avdelningschef på Folkhälsomyndigheten, i förra upplagan av Slagserien. Det handlade om att hon var skeptisk till att rekommendera munskydd överhuvudtaget eftersom det inte gick att säkerställa allas tillgång till munskydd.

Sedan den 7 januari rekommenderar dock FHM munskydd i kollektivtrafiken under rusningstid. Oavsett om alla kan garanteras tillgång till munskydd eller inte.

180-graderssvängar verkar vara FHM:s melodi…

Lämna en kommentar

×
Du kan läsa artiklar till denna månad. Prenumerera för att få obegränsad tillgång till artiklar, poddradio, bloggar och webb-tv. Redan prenumerant? Tryck på knappen för att logga in.