Partinytt

Kampanjupptakt i Umeå

Veckans Nyheter
Publicerad i
#156
Lästid 1 min

Förra veckan utgjorde en upptaktsvecka för vår kampanj till försvar för anställningstrygghet, sjukvård och äldreomsorg.

Veckans höjdpunkt var våra utåtriktade aktiviteter under lördagen den 30 januari. Vi hade ett torgmöte och höll tal på Rådhustorget i Umeå. Där, och på ytterligare tre stadsdelar, stod vi och samlade namnunderskrifter. Vår målsättning i det isande kalla vädret var att tala med så många människor som möjligt för att göra kampanjen känd. Och det lyckades vi bra med – trots nedåt 20 minusgrader.

Det var över 70 personer som skrev på vår namninsamling och ännu fler som hörde oss tala på torget. Av bara farten lyckades vi dessutom få in ekonomiska bidrag till kampanjen samt sälja både lösnummer och prenumerationer på tidningen. Trots 20-gradig kyla!

Upptaktsveckan i övrigt innehöll även två dörrknackningstillfällen och två arbetsmöten där vi ringde prenumeranter.

Lämna en kommentar

×
Du kan läsa artiklar till denna månad. Prenumerera för att få obegränsad tillgång till artiklar, poddradio, bloggar och webb-tv. Redan prenumerant? Tryck på knappen för att logga in.