Lokalt och insändare

Manifestation till stöd för Asta-mottagningen

Foto: Faksimil Facebook
Tomas Westerström
Publicerad i
#157
Lästid 1 min

Lördagen den 27 februari var Arbetarpartiet inbjudna till en manifestation till stöd för Asta-mottagningen, som utgör en del av psykiatrin.

Mottagningen behandlar de som drabbats allra hårdast av övergrepp, exempelvis incest och långvarigt våld i nära relationer. Denna unika verksamhet har i praktiken slagits sönder av Region Västerbotten genom omorganisationer under förra året.

Arbetarpartiets gruppledare i Umeå kommunfullmäktige, Davis Kaza, talade på manifestationen liksom företrädare från ett flertal andra partier. Att vi tackade ja till att delta i detta möte var självklart. Det ligger i direkt linje med den kampanj vi driver till bland annat sjukvårdens försvar.

Lämna en kommentar