Nöje

Filmtipset: Honest Thief

Christopher Jarvis
Publicerad i
#159
Lästid 1 min

Filmen Honest thief från 2020 handlar om Tom, en mycket erfaren och skicklig bankrånare spelad av Liam Neeson.

Tom börjar fundera på att lämna brottets bana när han kärar ner sig i psykologistudenten Annie, som spelas av Kate Walsh. Ett år in i förhållandet överlämnar sig Tom åt FBI och berättar var han gömt de pengar han kommit över, i hopp om att få en lindrig dom och att kunna lämna sitt gamla liv bakom sig.

Detta går dessvärre inte som Tom hade tänkt sig, när två korrupta FBI-agenter försöker roffa åt sig pengarna för egen del. Detta blir upptakten till en spännande historia med mord, intriger och lömskhet. Jag rekommenderar filmen varmt för alla som uppskattar spännande action-thrillers.


Honest Thief finns på DVD och Blu-ray. Den går även att streama på Amazon Prime samt hyra på Viaplay och SF Anytime.

Lämna en kommentar

×
Du kan läsa artiklar till denna månad. Prenumerera för att få obegränsad tillgång till artiklar, poddradio, bloggar och webb-tv. Redan prenumerant? Tryck på knappen för att logga in.