Nöje

Filmtipset: The Marksman

Foto: Pressbild
Christopher Jarvis
Publicerad i
#160
Lästid 1 min

The Marksman är en spännande actionthriller regisserad av Robert Lorenz. Filmen följer Jim Hanson (spelad av Liam Neeson), en ranchägare med ett förflutet som prickskytt i marinkåren som lever ett stillsamt liv i Arizona nära den mexikanska gränsen.

En dag när Jim är ute och patrullerar för att rapportera illegala gränsöverträdanden så tar sig en kvinna, Rosa, och hennes son, Miguel, över gränsen – jagade av råskinn från en drogkartell. I den eldstrid som utbryter mellan Jim och kartellen blir Rosa dödligt sårad, och innan hon dör lyckas hon övertyga Jim att han ska föra Miguel i säkerhet hos deras familj i Chicago. Resan mot Chicago visar sig dock vara livsfarlig, eftersom de har drogkartellens män hack i häl.

Nästa gång du blir sugen på en actionthriller så tycker jag att du bör se denna film.

The Marksman går att se på bio när biograferna åter har öppnat. Den går även att hyra på Youtube för 129 kr.

Lämna en kommentar

×
Du kan läsa artiklar till denna månad. Prenumerera för att få obegränsad tillgång till artiklar, poddradio, bloggar och webb-tv. Redan prenumerant? Tryck på knappen för att logga in.