Poddradio

073. Det är inte bara Sveriges Radio som fallit för Raad Al-Duhan

Raad Al-Duhan. Foto: Faksimil Youtube
Veckans Nyheter
Publicerad i
Lästid 1 min

Med anledning av avslöjandena om att en journalist vid Sveriges Radio haft en relation med Raad Al-Duhan, en av de sex våldsbejakande islamister som utvisades i tre instanser år 2019 sänder vi ett tidigare avsnitt i repris. Avsnittet är från i maj 2019 och handlar till största delen om Raad Al-Duhan och hur denne lyckades bli en ”golden boy” bland myndigheter och politiker i Umeå. Detta samtidigt som han visade jihadistfilmer för ungdomar och talade gott om terrorledaren Usama bin Laden.

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i andra appar för poddar.

Lämna en kommentar