Poddradio

086. Oacceptabelt övertramp i Umeå kommun

Hans Lindberg (S), kommunalråd i Umeå. Foto: Robin Enander / Pressbild Umeå kommun
Veckans Nyheter
Publicerad i
Lästid 1 min

En pappa som riktar kritik mot Socialtjänsten i Umeå vill träffa de olika partiernas gruppledare. Det är självklart att folkvalda politiker ska träffa medborgare. Naturligtvis ska folkvalda politiker även träffa medborgare som är kritiska mot någon del av verksamheten i den offentliga sektorn. Denna princip gäller även i Umeå. Men detta anser inte vissa makthavare i Umeå kommun, som försökte förmå gruppledarna att inte träffa medborgaren.

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i andra appar för poddar.

Lämna en kommentar