Slagserien

Skallar, schamaner och biopratare

Slagserien i nummer 186

Ett par boxningshandskar
Veckans Nyheter
Publicerad i
#186
Lästid 2 min

Det gäller att använda huvudet

Muharrem Demirok har efterträtt drottning Annie som ledare för ”den breda mitten”. Alltså Centerpartiet. I yngre dagar var ”Murre” något av en bråkstake med två misshandelsdomar i brottsregistret. I båda fallen handlade det om misshandel genom skallning.

Demirok må ha turkiska rötter, men han har uppenbarligen en dansk skalle…

Tiga är guld

Popartisten Zara Larsson uttalade sig nyligen om sin syn på att prata på bio. ”Är inte hela grejen med att se på film med folk i samma rum att uppleva den tillsammans och skratta, skrika och analysera rollerna?”, säger Larsson i en Tiktok-video. ”Om du vill sitta helt tyst som en jävla sten, gå hem!”

Man kan också se det som att om gaphalsarna tillåts härja fritt i biosalongen så sabbar det upplevelsen för oss som vill njuta av att sitta på en stol och hålla käften och låta professionella skådespelare sköta snacket.

Leve tysthetsnormen…

Hokus pokus filijokus

Den norska prinsessan Märtha Louises fästman, ”Shamanen” Durek Verrek, tycks ha gjort en lysande upptäckt. Han säljer medaljonger som enligt honom kan bota corona och ”superladda” dricksvatten med ”positiv energi”. Prislappen för dessa magiska mirakelmedaljonger ligger på motsvarande 2 355 svenska kronor styck. Som hittat!

Frågan är bara varför inga sjukhus köpt in shamanens medaljonger…

Och slutligen, ett litet meddelande till redaktör’n

Så vitt jag förstått det har havsbaserad vindkraft många meriter, men det finns något som skaver.

Risken att det blir ett hafsverk…

Lämna en kommentar

×
Du kan läsa artiklar till denna månad. Prenumerera för att få obegränsad tillgång till artiklar, poddradio, bloggar och webb-tv. Redan prenumerant? Tryck på knappen för att logga in.