Poddradio

121. Allmän samhällskris hotar i Sverige – del ett

Människor trängs vid ett soppkök
Foto: Barnmissionen Malmö
Veckans Nyheter
Publicerad i
Lästid 1 min

Sverige står inför en hotfull situation. En djupare ekonomisk nedgång står för dörren. Samtidigt befinner sig det politiska systemet i kris och är oförmöget att hantera en ekonomisk nedgång. Detta bäddar för en allmän samhällskris.

Vi analyserar den politiska situationen i Sverige, och hur den har förändrats, i tre poddar. I denna första del ska vi försöka beskriva den unika stabilitet som präglade Sverige under årtiondena efter andra världskrigets slut – och hur denna stabilitet vändes till sin motsats.

Swisha gärna ett bidrag till podden på 123 504 71 05!

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i andra appar för poddar.

Lämna en kommentar