Poddradio

127. Överklasskärringar, syjuntor och kulturmarxism – så avfärdar SD jämställdhetsarbete

SD:s gruppledare i Umeå, Lars Forsgren, tappade koncepten på kommunfullmäktige den 19 maj.
Veckans Nyheter
Publicerad i
Lästid 1 min

På mötet med Umeå kommunfullmäktige den 29 maj föll masken för SD i Umeå. På ytan föreslog Jimmie Åkessons lokala adepter i en motion till Umeå kommunfullmäktige att jämställdhetsutskottet skulle avskaffas. Men partiets egentliga syfte var att förskjuta gränsen för hur ett partis representanter får angripa något det ogillar. Då detta försök av SD att vulgarisera diskussionerna, från att vara baserad på fakta till vara baserad på ”alternativa” fakta, stötte på kraftfullt motstånd rasade SD:s polerade yta samman.

Swisha gärna ett bidrag till 123 504 71 05!

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i andra appar för poddar.

Lämna en kommentar