Slagserien

Homosexuella supersoldater, de gamla grekerna och kriget mot antikrist

Slagserien i nummer 193

Ett par boxningshandskar
Veckans Nyheter
Publicerad i
#193
Lästid 2 min

För denna utgåva av Slagserien har vi tagit hjälp av autentiska uttalanden från ryska propagandamakare som står president Vladimir Putin och den ryska regimen nära.

Artificiell politisk vetenskaplig fascism

Sergei Markov, f.d. rådgivare åt Vladimir Putin, tror att USA och Ukraina använder vad han kallar ”neurolingvistisk programmering” för att göra ukrainska soldater homosexuella.

”De har en artificiell politisk vetenskaplig fascism skapad av amerikanska och brittiska politiska teknologister. De kommer förvandla dem (soldaterna) till zombies, till kultmedlemmar. Jag tror de kommer tvinga vissa att bli homosexuella”, har Markov sagt i ett nyligt framträdande i rysk television.

Ja… då… då vet vi det…

”Redan de gamla grekerna…”

Markovs rädsla för homosexuella ukrainska soldater har en historisk bakgrund. Han hänvisar till antikens Grekland och stadsstaten Sparta, som enligt hans uppgifter hade den starkaste armén med rena supersoldaterna. Detta på grund av att de, som Markov uttryckte det ”var förenade av ett homosexuellt brödraskap. De var alla homos. Detta var politiken från deras ledare. Jag tror att de planerar samma sak för Ukrainas väpnade styrkor”.

Vi på redaktionen har svårt att bestämma oss för om Markov är en riktigt stor homofob. Eller om han bara suttit väldigt, väldigt länge i garderoben…

Jesus mot antikrist på slagfälten i Ukraina

Bland Putins vänner finns även andra ”teoretiker”. Apti Alaudinov, befälhavaren för de tjetjenska styrkor som strider för Ryssland, anser sig vara härförare för ”Jesus armé”. Kriget i Ukraina utgör ”ett heligt krig” mot ”antikrists armé”. Alaudinov menar även att ”så kallade europeiska värderingar … är sataniska värderingar som påtvingas hela världen” och att kriget i Ukraina är ett krig mot HBTQ-rättigheter.

Markov och Alaudinov må ha olika ingångar till dårskapen, men de verkar kunna enas i sången ”det är bögarnas fel”…

Lämna en kommentar

×
Du kan läsa artiklar till denna månad. Prenumerera för att få obegränsad tillgång till artiklar, poddradio, bloggar och webb-tv. Redan prenumerant? Tryck på knappen för att logga in.