Partinytt

Prenumerationskampanjens steg 1 förlängt till Vinterläget

Steg 2 blir till EU-valet i juni

Tidningsställ med Veckans Nyheter
Än är det inte för sent att ge bort en prenumeration på Veckans Nyheter i julklapp!
Jan Hägglund
Publicerad i
#196-197
Lästid 1 min

Arbetarpartiets årliga Vinterläger hålls lördag 6 januari. Under lägret kommer deltagarna att inleda diskussionen om hur AP ska agera i samband med valet till EU-parlamentet 9 juni 2024.

Hur Arbetarpartiet ska agera i samband med EU-valet är nämligen inte självklart. Däremot är det självklart att AP kopplar samman arbetet inför valet den 9 juni med arbetet för att öka antalet prenumeranter på tidningen Veckans Nyheter.

Veckans Nyheter har tagit stora steg under november och december. Numera publicerar tidningen nya artiklar varje tisdag, torsdag och lördag. Tidningen publicerar även regelbundet olika avsnitt med Webb-TV.

Steg 1 i kampanjen handlade om julklappsprenumerationer. I skrivande stund är detta steg ännu inte klart. Vi måste därför utsträcka tiden för julklappsprenumerationer från julafton till den 6 januari. Vi hoppas alltså kunna presentera resultatet i samband med Vinterlägret.

Efter Vinterlägret inleds alltså steg 2 i prenumerationskampanjen. Det är under vintern-våren 2024 som vi ska koppla samman arbetet med att värva nya prenumeranter med arbetet inför EU-valet.

Tack alla ni som deltagit i värvningen av prenumeranter inför jul. Och ni som fortfarande har löften att infria – ni får nu tid på er att värva julklappsprenumerationer fram till Vinterlägret lördag 6 januari nästa år.

Jan Hägglund

Ansvarig utgivare

Lämna en kommentar

×
Du kan läsa artiklar till denna månad. Prenumerera för att få obegränsad tillgång till artiklar, poddradio, bloggar och webb-tv. Redan prenumerant? Tryck på knappen för att logga in.