Partinytt

Partinytt vecka 3

Denna veckas verksamhet – ommöblering med bråk och stök

1. Medlemsmöten på onsdag och torsdag – 20 och 21 januari.

2. Vi har gett ut årets första nummer av Nya Arbetartidningen (nr 155).
De två huvudartiklarna heter i tur och ordning:
* Riksrätten mot Trump spräcker regeringsalternativet M + KD + SD?
* Att avsätta Trump räcker inte – han måste ställas inför rätta för händelserna 6 januari

Innehållet i dessa båda artiklar beskrivs väl av rubrikerna. Vi som gör tidningen vill givetvis att alla läser alla artiklar. Men inläsningsmaterialet inför veckans medlemsmöten är de två nämnda huvudartiklarna. De områden som vi bör diskutera är följande:
a. Det troliga sammanbrottet för det ”konservativa” blocket i Sverige (M, KD och SD),
b. Donald Trumps ansvar för stormningen av Kapitolium och fem människors död,
c. Vår hårda konfrontation med SD i Umeå.

3. Några ord om kampanj-upptakten 30 januari.
Vi sjösätter då en namninsamling till försvar av anställningstryggheten samt för mer resurser till sjukvård och äldreomsorg. Detta sker bland annat i form av ett offentligt möte på Rådhustorget. Vi har en rad målsättningar med denna kampanj. Vi ska tala om dessa målsättningar på veckans möten. 

4. Extrainsatser – ommöblering
Denna vecka är det samling vid pumpen! Vi ska försköna partilokalen.
* Det betyder att vi bland annat måste SLÄNGA BORT en massa dokument. Exempelvis handlingar från kommunfullmäktige som ackumulerats sedan 1991. Detta ä-l-s-k-a-r vissa. Andra gråter. Och slagsmål brukar bryta ut…
* Sedan ska vi byta ut inredningen. Vi har köpt in en massa nya hyllor som ska ersätta de minst sagt gistna bokhyllor som troget tjänat partiet under fler årtionden än någon vill veta…
* Slutligen ska vi ändra på möbleringen! Som tur är har vi kunnat samsas om detta i ett tiosidigt dokument. Sittplatserna ska ställas i ett L – och plats ska göras för framtida webbTV! Inte illa.

Vi tar tacksamt emot hjälp, från morgon till kväll, fr.o.m. onsdag  t.o.m. lördag. Har du möjlighet och något sorts öga för det estetiska – kom då och gör en extrainsats!

1 svar på ”Partinytt vecka 3”

  1. Gillar speciellt de tiosidiga dokumentet. Ser fram emot att vi antar de med kongressmetoder. Sedan tror jag nog att vi kan publicera det som en bästsäljande go’nattsaga.

    Svara

Lämna en kommentar